Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Sluiten
Persoonlijk advies   085 20 85 800 Ma - Vr: 9.00 - 19.00   klantenservice@saxoprint.nl
Aangemeld als  

USB-sticks met logo bedrukken

Sorteren
Kleur

  1. (9)

  2. (5)

  3. (2)

  4. (9)

  5. (7)

  6. (9)

  7. (2)

  8. (11)

  9. (11)
Prijs
-
Materiaal

  1. (13)
13 producten
Producten/pagina: 
13 producten
Producten/pagina: 

Geef USB-sticks met uw logo weg en blijf steeds aanwezig bij uw klanten! USB-sticks worden zeer vaak gebruikt: op het werk of middelbare scholen voor het tijdelijk mobiel opslaan van documenten en foto’s of om muziek te luisteren in de auto. USB-sticks zijn geliefde voorwerpen voor alledaags gebruik, die met uw logo nuttige relatiegeschenken worden met een langdurige reclame-effect. Bestel uw eigen bedrukte USB-sticks als strooigoed voor beurzen of congressen, als klein kerstcadeau voor uw klanten, die met een persoonlijk kaartje een individueel geschenk om te versturen wordt.

In ons ruime assortiment heeft u de keuze uit Slim USB-sticks in creditcardformaat, Key USB-sticks om aan keycords te bevestigen of de klassieke USB-sticks met twister. Door de verschillende basiskleuren zoals rood, blauw, zwart en wit kunt u uw reclame specifiek in uw huisstijlkleuren plaatsen.