Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Sluiten
Persoonlijk advies   085 20 85 800 Ma - Vr: 9.00 - 19.00   klantenservice@saxoprint.nl
Aangemeld als  

Picknickdekens met logo bedrukken

Sorteren
Kleur

 1. (1)

 2. (1)

 3. (1)

 4. (1)

 5. (1)

 6. (1)

 7. (1)

 8. (1)

 9. (1)

 10. (4)
Prijs
-
Materiaal

 1. (1)

 2. (1)

 3. (3)
Merk

 1. (1)
5 producten
Producten/pagina: 
5 producten
Producten/pagina: 

Bij iedere picknick, strandvakantie of aan de recreatieplas gaat ze mee – het picknickkleed! Dit is niet alleen handig in gebruik, maar biedt ook een hoog zit- en ligcomfort. De waterafstotende onderkant beschermt tegen vocht, zand en vuil. Het (op)vouwen is heel eenvoudig en door de draaglus is het kleed veilig en handig met de handen vast te houden.

Bedruk het picknickkleed of picknickdeken met uw logo of reclameslogan als kerst- of verjaardagscadeau. Uw medewerkers en trouwen klanten zullen enthousiast worden. Fleece dekens worden buiten gebruikt bij restaurants. Ze verwarmen de gasten op koelere dagen.  Als ze bedrukt zijn met een logo, dragen ze bij aan een uniforme uitstraling van het restaurant. Hotels, pensions en wellness-resorts kunnen individueel bedrukte dekens ook aan hun gasten aanbieden als beddeken of om toe te dekken. Graag adviseren wij u bij de product- en kleurkeuze als ook de bedrukking met uw logo, slogan of reclameprint.