Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Sluiten
Persoonlijk advies   085 20 85 800 Ma - Vr: 9.00 - 19.00   klantenservice@saxoprint.nl
Aangemeld als  

Notitieboeken met logo bedrukken

Sorteren
Kleur

 1. (5)

 2. (1)

 3. (3)

 4. (2)

 5. (5)

 6. (3)

 7. (1)

 8. (4)

 9. (2)

 10. (5)

 11. (6)
Prijs
-
Materiaal

 1. (1)

 2. (3)

 3. (1)

 4. (1)

 5. (2)

 6. (1)
Merk

 1. (1)
9 producten
Producten/pagina: 
9 producten
Producten/pagina: 

Notitieboeken of schrijfblokken zijn een geliefd relatiegeschenk van klanten, zakenrelaties en medewerkers. Geen wonder: ideeën, plannen, gespreksverslagen en To Do’s zijn anders tijdens de gebruikelijke werkdagen snel vergeten. Een notitieblok biedt uitkomst en ruimte voor allerlei aantekeningen. Geef doelgericht blocnotes weg met uw logo of reclamemotief erop, om indruk te maken op uw medewerkers en ze professioneel voor de dag te laten komen tijdens afspraken met klanten buiten de deur. Hotels met vergaderruimte of opleidingsinstituten kunnen bij deelnemers aan scholingen, bijeenkomsten en conferenties met een eigen bedrukt schrijfblok een blijvende positieve indruk achterlaten.

Ontdek in onze webshop de vele varianten met spiraal- of boekbinding in trendy of neutrale kleuren. Ze zijn uitgevoerd met een lus voor pennen, met gelinieerd of blanco papier, in zakformaat (A6 of A7) of in het klassieke A5-formaat – geen enkele wens blijft onvervuld!