Deze internetsite maakt gebruik van cookies. Wanneer u deze pagina gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik ervan. Alle informatie vindt u in ons privacybeleid.
Sluiten
Persoonlijk advies   085 20 85 800 Ma - Vr: 9.00 - 19.00   klantenservice@saxoprint.nl
Aangemeld als  

Katoenen tassen met logo bedrukken

Sorteren
Kleur

  1. (2)

  2. (1)

  3. (2)

  4. (1)

  5. (1)

  6. (2)

  7. (4)

  8. (2)
Prijs
-
Materiaal

  1. (4)
4 producten
Producten/pagina: 
4 producten
Producten/pagina: 

Katoenen draagtassen en stoffen zakken zijn niet alleen geliefd om boodschappen of alledaagse dingen op de schouder comfortabel mee te nemen. Ze zijn een gewild modeaccessoire bij de jongere doelgroepen tot mensen van middelbare leeftijd, die in modezaken in diverse kleuren en met uitdagende spreuken te koop zijn. In vergelijking met plastic tasjes zijn ze milieuvriendelijker, steviger en meestal herbruikbaar. Laat uw reclameboodschap en uw logo op jute zakken, rugzakken, laptop- of reistassen door ons bedrukken. Gebruik zo deze reclamedrager met een langdurige werking ter verspreiding van uw merk.

Stoffen zakken of tassen zijn ideaal voor gebruik op beurzen en promotiebijeenkomsten, om reclamemateriaal zoals flyers, brochures en strooiartikelen kundig en veilig te verpakken. Laptop- of reistassen zijn fantastisch relatiegeschenken voor uw medewerkers en beste klanten, die als kerstcadeaus zeker voor een glimlach zorgen.